dijous, 13 d’agost del 2015

Projecte NBA (Jan)

Al febrer vàrem començar a treballar més en serio lo dels projectes. Els vaig proposar que amb quin volien començar i el Jan (que és un amant de bàsquet) va triar fer-lo de l'NBA. Al principi, jo no sabia com enfocar-ho, ja que intentar tractar temes del currículum a través d'aquest interès que li havia sorgit i a més, fer-ho sense fer-li avorrir el tema, va ser un gran repte. Sort que el Pau va agafar les regnes i després la cosa va anar fluint. Al finalitzar el projecte, ens vàrem adornar tots plegats de la quantitat de coses que es poden aprendre!!!


 Li vàrem proposar fer una maqueta i ell va dir que volia fer la pista dels Lakers (el seu equip preferit!). Això va comportar treballar molt les mesures ja que la va fer a escala i per tant, la regla de tres. Es va animar tant, que fins hi tot va voler fer a escala els jugadors!!!
 Aquests són els llibres de la biblioteca que vàrem fer servir per al projecte. 
 Vàrem veure els músculs de la mà que fem servir al jugar.
 El format que va triar per fer el projecte va ser el Lapbook. Li encanta!
 Va triar els jugadors que més li agraden i va buscar quan mesura cadascú i ho va marcar en una tira de paper moooolt llarga. Un cop ho va tenir, li vaig explicar que era la mitjana. I la vàrem buscar entre totes les alçades que havia apuntat.
 També va estar buscant informació del reglament, jugadors més famosos, la història de la NBA,...
Fitxes dels jugadors. Els més guardonats. 
 Línia del temps de la NBA. 
Mapa d'EUA i la localització de cada equip.