dilluns, 31 d’agost del 2015

Projecte: Flautes (Berta)

Aquest any la Berta ha començat a tocar la flauta. És un instrument que li agrada molt. Així que no va dubtar en demanar de fer-ne un projecte. Aquest cop la condició que vaig posar, va ser la de que cap dels tres podia fer servir l'informàtica per a presentar el projecte. I és que portàvem uns quants projectes amb presentacions amb power point i m'agrada que no s'encasellin i que vegin altres maneres de fer. Per tant, va decidir fer tot de coses diverses i agrupar-les a l'acabar en un carpeta gran. Aquestes van ser algunes de les coses que va fer:
 Presentant el projecte amb la megacarpeta!
 Un mapa amb fotos de flautes d'arreu del món.
 Materials amb els que es fabriquen les flautes. Va fer 4 sobre, en un va enganxar un tros de fusta, el l'altre un tros de paper de plata, en l'altre trossos de bambú i en el quart, un tros de bossa de plàstic. Perquè la gent pugui tocar la textura de cadascuna. I dins de cada sobre va posar fotos de flautes fetes amb el material corresponent.
També va fer un pentagrama de feltre amb notes de goma eva en les que li va enganxar al darrera velcro perquè s'enganxés al feltre, d'aquesta manera pot compondre petites cançons jejeje
A part, també va fer una línia del temps.