dissabte, 16 de novembre del 2013

Distribució del material curs 2013-2014

"Lo prometido és deuda", i aquí va el post de la distribució del material per aquest curs.
 Vista general
 La nostra gran adquisició per aquest curs, l'armari del material, en ell guardem tots els papers i llibres necessaris per a l'organització de les classes així com les fitxes a fer, de tal manera que queda tot més recollit i és més fàcil d'endreçar.
 Racó de l'ordinador. Una tarda a la setmana, els hi toca ordinador a cadascun d'ells. treballem el programari i la cerca d'informació.  
 Vista general de l'altre banda de l'habitació
 Material per a treballar les matemàtiques (1)
 Material per a treballar les matemàtiques (2)
 Material per al coneixement del medi
 Material de llenguatge 
 Taula d'experimentació, amb el microscopi (tapat), taula de llum, capsa de radiografies i material per agafar mostres.
 Racó de cuineta i super
 Fulls de recollida de dades meteorològiques per a fer posteriors estudis i gràfiques.
Panell de calendari i feinetes setmanals (dictats a treballar abans de for-los, paraules per accentuar, poemes per aprendre i vocabulari en anglès)

De moment estem tots molt contents amb la nova distribució i organització, ja es diu, que si la mama esta tranqil·la  tot rutlla ;)  FELIÇ APRENENTATGE!!

5 comentaris:

Esther ha dit...

wauuuuuuuu!! me encanta... mi enhorabuena Montse!!
Tienes un montón de material...y que bien ordenadito todo!!
Eso dura así siempre??? jejejej
la verdad es que si hay una zona para cada cosa es genial...porque cuando tienes que quitar algo para poner otra cosa es cuando se lía..
Espero abrir un blog en breve...

paumon ha dit...

Hola Esther! Por suerte o por desgracia, no siempre esta asi de ordenadito, aproveché un dia que lo acavaba de recoger y limpiar jejejeje pero una vez por semana lo recogemos y queda asi. Lo de tener un sitio para cada cosa y cada cosa en su sitio ( como bien decía Montessori) és lo mejor para que no cunda el caos. Y cuando los niños se acostumbran todo es mucho más fácil.
Gracias por tu comentario y espero ver pronto tu blog!
Un abrazo.
Montse

Sílvia ha dit...

Montse, que ben ordenadet i classificat ho tens tot! I quin tou de material!! És preciosa la vostra sala!
Però no et passa a tu que quan ho veuen tant ja no hi mostren tant d'ineterès? El que jo he fet últimament és treure algún material que fa temps no treballen i deixar-lo com qui no vol la cosa sobre la taula, i si més no tots, però algún hi mostra curiositat i aprèn coses noves.

I què diu ma cunyada d'un blog nou??? M'ha deixat intrigada!!!

Enhorabona per la vostra sala!!

paumon ha dit...

Merci Silvia! Doncs si, abans em passava que els nens de tan veure-ho, al final els hi costava agafar les coses, pero, amb el temps m'he adonat que fent escola a casa, el mètode Montessori no es pot aplicar igualq ue a les escoles, perque a casa, hi han molts més estímuls i distraccions, ara el que faig, és seguir un temari, i faig servir el material per explicar les coses, fel's-hi presentacions o si veig que ells trien un material per a treballar, simplement no interromprel's.
Doncs si, ja li vaig dir a la teva cunyada que esperoe l seu blog enc andeletes!, jejeje
Fins aviat!

Esther ha dit...

Hola Montse
Puse en marcha el blog que comente...que es el que tenia de cocina pero un poco cambiado...y con nuevas entradas a partir de hoy... te mando por aquÍ el enlace:
http://encasadeesther.blogspot.com.es/
FELIZ AÑO NUEVO!!