dissabte, 26 de novembre del 2011

Tema del mes: Edat mitjana, els castells

 Aquest mes estem fent un projecte sobre l'edat mitjana, varem veure algunes presentacions a l'ordinador, fetes per escoles sobre aquest tema. També hem llegit contes que tenim per casa, sobre princeses, prínceps, castells i dracs. Varem anar a visitar el castell del nostre poble i el divendres, que cada setmana fem cine mentre sopem (és l'únic dia a la setmana que mirem la tele) varem posar la pel·lícula de Merlin el encantador de Walt Disney i després en varem estar comentant coses que apareixien a la peli, com les Gestes, les armadures, el fossar, ... Hem treballat el vocabulari, i per acabar, varem veure un vídeo al youtube d'art attack, que parlava de com fer un castell, i ens hi hem posat a treballar. Aquesta ha estat l'evolució
 Primer hem fet la muralla del castell amb capses de cartró que teníem per casa, i la torre de l'homenatge amb tururuts de paper de cuina i de water com explica en el vídeo, i hem fet la barreja de 1/2 de cola blanca i 1/2 d'aigua per enganxar paper de water per tot arreu.
 
 Ho hem deixat assecar durant dos dies.
 Ho hem pintat i muntat tot, i a més hi hem afegit un fossar amb una capsa més gran i hem fet uns ninos amb boles de cartró, llana pels cabells, feltre pels vestits, limpiapipes pel cos i boletes de fusta per les mans. I a JUGAR!!!
 I com no, no pot faltar el drac d'en Jan!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Us ha quedat guapíssim!!!! Nosaltres també estem treballant els castells i l'edat mitjana aquests dies. És un tema que, jo diria, que els atrau tota la vida! Els meus grans, amb el tema del rol, encara hi treballen! Són projectes diferents i més complicats però ahí están, creant partides i documentant-se molt! :) Bon cap de setmana!

Marvan ha dit...

Un castillo precioso!!!

paumon ha dit...

Merci noies!!

menduca ha dit...

jajaja, yo hice uno así en la secundaria para un trabajo sobre la toma de la bastilla.