dijous, 17 de novembre del 2011

Puzzles i més puzzles!!

Aquests dies, he agafat tots els puzzles Montessori (ja siguin comprats o fets per nosaltres) que tenia per casa, els he calcat i he fet tarjes de les parts, plantilles perque hi posin les parts a sobre i llibrets perque ells pintin les parts i llibrets totalment en blanc perquè ells escriguin i pintin. Aquí ho deixo, per si algú te puzzles iguals que els meus i ho vol aprofitar, o simplement imprimir's-ho i tenir-ho per a que els nens juguin. Primer hi deixo unes fotos de com ha quedat tot plegat, i després els documents, en les fotos, veureu també un estoig de feltre molt facil de fer que he cosit jo mateixa, es tracta de fer "mànigues" de feltre de diferents colors, i per acabar cosir-les totes juntes pel mig i tatxan!! ja teniu el vostre estoig per guardar les tarjes!!


plantilles puzles
Targes en Tres Parts Insectes
tarjes3partsgabinetgeometric
tarjes3partsformadelesfulles
Targes en Tres Parts
Targes en Tres Parts Blanc
Com he dit en algun comentari d'aquest blog, penso que tots els nens haurien de tenir acces a tot tipus de material i que l'accés a aquest hauria de ser gratuit, i per això deixo aquí la meva aportació. I un agraiment per a totes aquelles persones que també comparteixen material a la xarxa. GRÀCIES!!

2 comentaris:

Arrels de Llum ha dit...

no sé què passa però no puc ni veure ni obrir els arxius :( pensava que era la connexió però no hi ha manera!!

Precisament estic buscant imatges per fer puzzles tipus montessori amb cartró que tinc, i sinó amb cartró pluma...

seguiré provant a veure si no es penja i puc veure el material, GRÀCIES pel tot el material que penges!!!!

petons

paumon ha dit...

Doncs que rar! Jo ho he intentat des de diversos ordenadors i em funciona a tot arreu. Si et fas de l'Scribd, i et fas seguidora meva, també els podràs veure. No ho se, seria una altra opció. I si no, ara et passo l'enllaç.