dilluns, 31 d’octubre del 2011

Alguns materials d'aquests dies

Fa algunes setmanes, que varem escoltar a la radio, la notícia de que un satèl·lit cauria a la terra, no se si us en recordares, però deien que cauria a Chile. Aquesta notícia li va impactar molt al jan i de seguida va començar a buscar informació al respecte, era dissabte, però això a casa tant és, ja que no hi ha horaris per aprendre. Va agafar totes les coses que va trobar per a casa que estesin relacionades amb el tema, i s'ho va mirar tot, va ser un matí molt intens buscant respostes a un mar de preguntes que es van obrir davant seu! Molt sovint li costa concentrar-se en el que fa, però en aquesta ocasió, hi tenia els cinc sentits abocats!
La Lila, segueix descobrint material. Com ja havíem esgotat totes les maneres de fer els puzles Montessori, els hi vaig fer les plantilles i també les targes amb les parts amb els seus noms corresponents, les vaig plastificar, i així hem aconseguit, allargar la vida d'aquest material tant xulo. Ells gaudeixen molt i sobretot la Lila, que se li ha despertat el cuc de la lectura i es llegeix tot el que li cau a les mans, ja sigui lletra de pal, impremta o lligada, i això que jo només li he ensenyat la lligada!! És la nostra petita lectora!
La Berta està feta una mini-mama li agrada tot el que fa olor a maternitat, cosir, fregar, treure la pols,... te un gran instint, em recorda a mi quan tenia la seva edat! Ara li ha donat per cosir com la Iaia, i diu que aviat podrà anar a treballar amb ella! jeje

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Love the horse puzzle work! Thank you for sharing.

MagArt Studio ha dit...

M'encanta!!!! Teniu unes criatures fantàstiques. És sorprenent veure l'evolució de cada un d'ells. Un petonàs molt fort

paumon ha dit...

Gràcies Mati, uba abraçada i petons per vosaltres també!!