dissabte, 29 d’octubre del 2011

Tardor

Aquest any hem treballat de diverses maneres l'estació. Per la verema, com cada any, varem anar a trepitjar raïm al poble del costat. Cada any fan la festa de la verema i els nens s'ho passen pipa notant la textura dels grans de raïm esclafant-se entremig dels dits del peu.


Ja hem preparat el panellets per la castanyada el 31 d'octubre. D'un quilo d'ametlles ens n'han sortit 3 safates plenes i els nens s'ho han passar pipa fent les boles.
Amb les pluges d'aquests dies, ha refrescat bastant i ja tenim encesa la llar de foc, la Berta i la Lila el primer dia ja es van acomodar davant, amb el Tro i la Tupí (que els hi encanta que els amanyaguin entre les mantes!)
Nosaltres no tenim per tradició celebrar Halloween, però degut a la pressió que exerceixen els mitjans, el Jan està com boig per fer coses de por. L'altre dia el nostre veí es va presentar amb una supercarbaça. I no ens ha quedat més remei que buidar-la i fer-li una cara terrorífica!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Com m'ha agradat tota l'entrada i, sobretot, les fotografies de la verema! Cal ensenyar i mantenir els bons costums i integrar-ne d'altres, d'altres cultures, penso que ens enriqueix a naltros i als nostres fills/es! Petons!

paumon ha dit...

Gràcies Lídia!!