dimarts, 20 de gener del 2015

Visita a la fàbrica del Danone

Encara que nosaltres ens fem els iogurts a la iogurtera, fem servir de base, un iogurt de vidre dels de la Danone. Així que per a saber-ne més de la seva fabricació, vàrem anar amb un grup de famílies homeschoolers a visitar la seva fàbrica.
 Per començar, un responsable de la fàbrica, ens va fer una explicacions amb projeccions on ens van explicar com es produïen, quins productes es feien servir, com arribaven a la fàbrica, quin era el procés,... A més, una cosa que em va agradar, ens varen passar diversos espots publicitaris de diferents èpoques, que posteriorment vàrem comentar amb els nens, i vàrem poder observar els aspectes de la publicitat, com ens influeix i quins elements fan servir els publicistes per a enganxar a la gent.
Després de l'explicació, ens van donar uns uniformes per a poder visitar la zona de producció, on es duen a terme mesures higièniques molt estrictes. 


Per acabar la visita, ens van preparar un taller, on cada nen es feia el seu portallapis amb un pot de iogurt gran, i després un tastet de productes variats. També ens van obsequiar amb un lot de productes per a cada nen! 

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola! M'encanta el teu blog, el trobo molt inspirador. Dir-te que t'he nominat a un parell de premis. Si t'interessa pots passar-te pel meu blog: http://veurepensarisentir.blogspot.com. Una abraçada!

Jenny

paumon ha dit...

Moltes gràcies Jenny! Tens un blog molt xulo, felicitats!!!! I merci pels premis, em fan molta il·lusió. Jo no nominaré a ningú, no perque no tingui a ningú per nominar, sino per falta de temps. Com pots comprovar, escric poquet al blog, però es que entre fer escola a casa, treballar i tot plegat, sols puc esgarrapar poquets moments per possar-me al blog. T'ho agraeixo moltíssim.
Una forta abraçada!!!