dimarts, 10 de juliol del 2012

Els germans Kratt

Avui us vull presentar uns dibuixos que mirem molts dies, i que a tota la família ens encanten, per als nens ( almenys els meus que són uns apasionats dels animals) el hi agraden molt i els hi són molt atractius i per a nosaltres, els trobem molt educatius. Feia anys que no veia dibuixos com aquests. És per això que fa dies que volia fer una entrada per recomanar-los. Espero que els gaudiu! Nosaltres els mirem aquí. Però al Youtube, els trobareu en castellà (com el que he afegit a sota) i en anglès.

3 comentaris:

Marta ha dit...

Són molt xulos,a més d'educatius. Als meus dos fills els hi encanten. Totalment recomanables! Salutacions.

Edri ha dit...

Huola a tothom!!!
Els meus fills els hi encanten! Són els únics dibuixos que recomanem als nostres amics i coneguts pels seus fills.
Ens agradaria saber si hi han contes en català per aprofundir més amb molts dels projectes que hi poden aparèixer, i així per exemple, potenciar la lectura a través del que els hi agrada més, entre altres temes,...

paumon ha dit...

Hola Edri!
Dels germans Kratt no n'he trobat cap, però a l'apartat de coneixements de qualsevol biblioteca púplica, n'hi pots trobar de molt interessants. A nosaltres els que més ens agraden son uns que va treure el National Geographic en català, especialment el de Taurons, el títol és aquest. Però els han deixat de fer, i a més estan descatalogats. Així que sols es poden trobar a les biblios. Una abraçada i gràcies pel teu comentari!