dimecres, 21 de setembre del 2011

Transformacions

Com sempre, anem adaptant les coses de casa segons els interessos dels nens. Així, hem transformat el panell de cooperació, perquè ja no li feien ni cas, en aquest mapa mundi seguint els codis de color que fa servir Montessori en l'estudi dels continents, així també hem eliminat les capses dels continents que ocupaven molt d'espai i aquest l'hem pogut fer servir per ubicar el nou material que hem adquirit aquest estiu.
Les bossetes que tenim a sota, serveixen per guardar unes targes que els hi vaig imprimir, plastificar i posar velcro al darera, de coses típiques de cada continent, amb el codi de color pertinent per a l'autocorrecciò, a part, ells hi guarden coses que troben i que pensen que és d'algun continent, com per exemple, uns mini esclops d'Holanda, un diari xinès que varen fer servir en el basar xinès per embolicar-nos un pot de vidre, un ocell típic del Perú que ens va portar el tiet Héctor quan hi va estar,...
De moment, està funcionant força bé, i els hi fa gràcia fer-ho servir.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

M'ha agradat moltíssim perquè trobo que és molt didàctic i motivador! I pel volum de les bossetes es veu que ja heu fet molta feina!!!! Haureu d'anar afegint bossetes! :) Petons sincers!

paumon ha dit...

Gràcies Lidia! I si que al final haurem d'augmentar el volum de les bossetes sí!jeje Un petó!

♥ meninheira ♥ ha dit...

Me encanta Montse!! Desde que ví ese mapa hecho en fieltro por Natasa (leptir), lo tengo en mis pendientes, pero es que ahora con esos bolsillitos me encanta!!!

¿La tela gris es fieltro?

Besiñossssssss

paumon ha dit...

Gracias Meni!! La ropa es azul y el tejido es tipo ruso, como el de las toallas, coguí esta prenda porque era la única azul que tenian en la tienda, pero sirve qualquier tipo de ropa.
Hasta pronto!!!

TallerPisimun ha dit...

que bonic el mapa del món! me l'apunto per fer-lo en algun moment, els continents deuen ser de feltre oi? Gràcies! M'ha agradat conéixer el teu blog, el seguirem d'aprop, admiro profundament aquelles famílies prou valentes per poder educar a casa, felicitats de veritat!

paumon ha dit...

Merci!! M'ha fet gràcia el vostre bloc, el nostre somni sempre ha estat anar a viure al pirineu, potser algun dia ho podrem fer realitat!! Fins aviat!!