dilluns, 22 d’agost del 2011

Hort urbà

Aquest estiu, vàrem decidir plantar el nostre primer hort urbà, i amb quatre plantes, hem tingut un munt de verdura per aquest estiu, i amb l'alfàbrega, hem fet molts dies pasta al pesto!

Cogombres
Tomàquets
A més, també hem sembrat pebrots verds, pebrots vermells, maduixes i patates. Les fotos son de principis d'estiu, però ara allò sembla la selva!!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Quin hort més guapo i més de mèrit! I que diferents són les verdures que veus néixer i créixer de les que venen als centres comercials!!!! :)

paumon ha dit...

Merci! I tens tota la raó, com el que es fa a casa, no hi ha res!

Arrels de Llum ha dit...

Uau, quins tomàquets!!! i això que estan en test.. quina terra feu servir? Jo ho volia fer també a la terrassa però vam fer tard. Havia pensat fer servir fibra de coco com a substrat perquè ja ho vam fer una vegada amb la terra normal que posem a les plantes i no tirava!

enhorabona per aquest hort urbà!!

paumon ha dit...

Nosaltres tenim gallines, però no sobre terra, perquè no en tenim, sinó en el pati enrajolat. Així que cada 15 dies, els hi canviem els encenalls i els guardem, al cap d'un temps, aquests es poden fer servir com adob. Nosaltres els hem barrejat amb terra del xino, i ja està. Terra amb gallinassa.
Espero que t'hagi servit!
Per cert, si fas servir gallinassa, mira que faci com a mínim 7 o 8 mesos que està feta, ja que és molt abrasiva i et cremaria les plantes!

Arrels de Llum ha dit...

Gràcies Montse! doncs ja miraré lo de la gallinassa, el meu pare me la pot guardar del seu galliner, que surt millor de preu!!! :)

paumon ha dit...

De res, a veure si ens veiem a la Jille!