dijous, 18 de març del 2010

Les meves 6 coses que m'agraden

Bé, per fi he trobat una mica de temps per escriure les meves sis coses que m'agraden, t'ho devia Sylvia!. Doncs aquí van:
- M'agrada molt la natura, sempre desde petita, he aprés molt d'ella, jo m'he criat entre animals i males herbes (que dic jo), i alguna cosa dins meu ha quedat! Una de les coses que més m'agraden, són els animals, cuidar-los,... Sempre poso l'excusa dels nens per tenir-ne més, però en realitat soc jo la que els vol ;P
- Estic completament enamorada del meu home, que va començar sent el meu millor amic i confident i és el que dona sentit a la meva vida. Molts cops m'ha preguntat si vull que ens casem, i jo sempre li he dit que no, que no necessito cap paper que em faci estar amb ell fins que la mort ens separi, ni que em digui que l'estimo per sobre de tot. I com no voleu que l'estimi amb aquests regals que em fa!?
- Els meus fills són el millor regal que mai m'han pugut fer. M'ensenyen moltes coses i amb ells he descobert tot un món impresionant que tenia dabant del nasos i que sense ells no l'hagués pogut descobrir mai. Gràcies!
- M'encanten les plantes, i sobretot els arbres, com aquest llimoner que tenim al pati i que aquest és el primer any que ens donarà llimones, en porta tres i no li han caigut amb les glaçades d'aquest hivern!
- Gaudeixo fent manualitats, em relaxen moltíssim, des de mitja, punt de creu, costura, fang,... no em cansaria mai de fer coses i de crear, llàstima que últimament no tinc gaire temps, i això que tinc a mitjes, uns pufs per als nens, un jersei per al meu home, ... Això si, tinc tendencia a tenir moltes coses començades, fins que arriba el dia em que em planto i em decideixo a acabar-les totes.
Aquestes disfresses són obra meva! No estan perfectes, però donen el pego!

- Per acabar, però no és l'última, m'apasionen els llibres, tant per llegir-los com per fer-los, a la carrera de biblioteconomia, n'havia encuadernat, reparat,.... Ara mateix el meu pare està pendent que li encuader-ni uns cuants llibres, però encara no he trobat el moment!

Pel que fa al relleu, a tothom qui li pugui passar, ja ho ha fet algú altre. És per això que trenco la cadena i no passo relleu, ho sento!!

2 comentaris:

Carmen Ibarlucea ha dit...

Cuantas cosas que no sabía de ti. Nunca imegine que te gustaran tanto los animales, en serio.

Lo de tu familia si que me lo imaginaba, jejeje.

Pero lo de las manualidades y la restauración de libros también es una novedad. No te preocupes, no te voy a llevar más tarea.

Un millón de besos,

Sylvia ha dit...

Al final sí que has trobat un petit moment!! Gràcies guapa!