dimarts, 1 de setembre del 2009

Augment de familia

Aquesta setmana farà tres mesos que la tortuga va pondre els seus ous i estem impacients per veure sortir les cries d'un moment a l'altre. Diumenge al matí, el Jan va venir a buscar-nos a la cuina molt emocionat per ensenyar-nos alguna cosa que hi havia al pati. Jo vaig sortir disparada amb la càmera de fotos a la mà apunt per imortalitzar el moment, però quina va ser la nostra sorpresa quan ens digué, que la cosa que ens volia ensenyar no estava al terrari de les tortugues, sino al galliner. I això és el que vàrem trobar:

Nosaltres pensavem que tots tes conills d'índies eren mascle i que n'hi havien dos molt peluts i una mica grasos. Però no, teniem dues famelles prenys, i dissabte varen parir totes dues, una al matí i ll'altre a la tarda. En definitiva, que ara tenim 4 conillets d'indies petits.
Benvinguts!!!!!!!!

4 comentaris:

Àfrica ha dit...

Ostres, Montse! Per un moment he pensat que esperàveu una altra mainada?? Felicitats, però, per les cries, que sempre són benvingudes!!

Sandra ha dit...

Ohhh, menuda familia! Por aquí dentro de poco volverá a parir Luna, una de las perras. Ariam ha pedido para su cumple todos los animales del mudo, pero sobre todo una tortuga!. Dice que quiere un trocito como el de las gallinas del Jan, la Lila y la Berta porque es muuuuuy "requeteguapisimo", jeje

Gemma-Estrella ha dit...

veure el titol he pensat que donaves la noticia que estaves embarassada ! felicitats per les cries !

paumon ha dit...

jejeje en part quan vaig posar el títol ja m'ho pensaba que portaria confusió. Merci!! Aquesta nit ha caigut un xàfec de nasos i hem hagut de fer operació rescat al galliner. A les 2 de la matinada estàbem el Pau i jo sota la pluja posant tots els conills d'índies en una capsa amb encenalls perque no es mullesin. Aquesta nit han dormit tots (pare, mares i fills) dins de casa!!