dimecres, 22 de juliol del 2009

Contes

Des que som petits, tant el Pau com jo, hem gaudit molt dels conta contes (aquelles persones que expliquen contes per a nens petits). I sobretot, del que per a nosaltres és el millor conta contes del món, Xesco Boix. Era una persona molt carismàtica que estimava els nens per sobre de tot i que pensava que l'únic que podia donar solució a aquest món, són els nens i l'educació que aquests rebin. L'altre dia vaig anar a l'estanc que tenim vora de casa, i hem vaig quedar petrificada quan vaig veure aquest llibre a la prestatgeria, han publicat un llibre amb els contes del Xesco, però com els explicaba ell literalment.












Nosaltres tenim els cd's d'en Xesco i els nens els han sentit centenars de vegades.
A l'introducció del llibre, que és del mateix Xesco, recomana el llibre que va fer servir com a base per apendre a explicar contes.


Es veu que el tenien a la biblioteca, me l'he començat a llegir, i és fantàstic, el recomano a tothom!

3 comentaris:

Gemma-Estrella ha dit...

Hola Montse !
doncs jo ja saps que desde fa mes de SET anys em dedico a explicar contes per tot arreu, soc conta contes . Aquest llibre de " com explicar contes " me'l vaig llegir fa molts anys i no me'l vaig poguer llegir un sol cop ni dos ni tres, s'ha de deixar milers de cops es una passada de llibre ! ara, hi ha moltissims altres llibres bons per aprendre a explicar be contes , però la veritat es que començar per aquest es molt i molt encertat ! ja veuras com aquest llibre es encantador !

Carmen Ibarlucea ha dit...

Hola, yo no conocía ni al narrador, ni el libro que enseña a contar... los voy a buscar. ¡¡Gracias!!

Mireia ha dit...

Hem comprat "L´arbre generòs", molt maco i educatiu!!! Gràcies!

PD: Vàreu veure el petir premi que us vaig otorgar?:

http://porunpartorespetado.espacioblog.com/post/2009/10/09/nos-han-premiado

Salutacions!
Mireia