dilluns, 26 de gener del 2009

Notebook

L'altre dia, parlant amb una molt bona amiga, que també educa a casa, em va parlar del notebooks, s'assemblen als lapbooks, però en comptes de fer-los en camises, que s'obren i tenen finestretes i tal, són llibretes, en les que els nens hi van afegint informació sobre un tema determinat. A la lila, li he fet un sobre ratolins, que a ella li encanten i al Jan, com no, sobre cavalls. He fet servir llibretes pautades no gaire gruixudes, i he buscat imatges per internet sobre el tema en qüestió, he fet una butxaqueta a l'última pàgina, hi hi he posat totes les imatges, i ells trien les que volen fer aquell dia, i van coneixent coses sobre l'animal que els hi agrada. Els hi ha agradat moltíssim, i ja m'han fet una llista dels animals dels que volen que els hi comenci un notebook. El Jan vol: de zebres, jirafes i lleons. I la Lila, vol: de lleopards i de panteres negres.


2 comentaris:

Sylvia ha dit...

Que xulos que han quedat!! Ja tinc ganes de veure'ls en persona a veure si el Damian i la Nora s'animen i en fem algún ( de bombers jejeje).

M'en alegro de les novetats per llegir i veure per aqui!!

Petons

lluïsa ha dit...

Hola des de Gelida.
Pintem molt bé aquestes llibretes, m'agrada molt més aquesta idea que la del lapbock o com es digui. Crec que en faré alguna.