divendres, 7 de novembre del 2008

Moble pel material

Pel que fa al material que fem servir per fer escola, l'hem col·locat tot en un moble que va fer el Pau, són unes estanteries de fusta, on les postades tenen la mida, més o menys, d'una capsa de sabates. El material l'hem posat tot en capses de sabates que varem anar a buscar a la sabateria (cada dia en llencen moltíssimes), i les varem forrar amb un aironfix que imita pi i hi hem enganxat el nom del que hi ha, i una foto, així els nens poden identificar el que hi ha adins i relacionar-ho amb el nom. Aqui teniu la foto:


A sota del moble, hi hem fet dos encaixos per posar-hi: en el de l'esquerra, un vestidor tipus Montessori que hem fet nosaltres amb roba que teniem per casa i en el de la dreta, unes finestetes, amb diferents tipus de passador, i quan la finestreta s'obre, hi han diferents dibuixos que als nens els hi agraden.

7 comentaris:

gemma ha dit...

He estat veient el bloc i us he de felicitar. Quanta feina i que ben feta! M'heu donat idees d'activitats per fer amb la meva filla i altres molt útils d'organització.

El lapbook és molt complert i bonic.

Gràcies per compartir.

Una abraçada.

(Nosaltres estem a Gelida)

paumon ha dit...

Merci Gemma, he visitat el teu blog i és molt xulo, ja t'e deixat un comentari. Per cert, he afegit el teu blog eln el nostre, espero que no et faci res;))
Fins aviat!!

♥ meninheira ♥ ha dit...

És molt xulo!! me encanta el teu blog, ten moltes activitats para copiar.

Un petonet

(espero haber escrito bien, ups!) :)

Educando en Familia ha dit...

Eso bajo el librero con bolsitas de botones se ve interesantisimo. Bueno, todo se ve interesantisimo.

Espero que nos puedas compartir tanta creatividad!

paumon ha dit...

Hola:
Meninheira, escribes bastante bien el catalan, si necesitas alguna cosa o hay alguna cosa que no comprendas, lo dices y con mucho gusto te lo traduciré. Es que cuesta mucho si piensas en un idioma, expresarlo en otro.
Educando en familia, las bolsas con botones que comentas, supongo que es el vestidor tipo Montessori que hemos hecho con ropas viejas que teniamos, y las hemos reciclado para su confección, grapadas sobre una tabla de madera.
Hasta pronto y gracias por seguir nuestro blog!

♥ meninheira ♥ ha dit...

hahaha gracias mon, es que lo poquito que sé de catalán lo he "aprendido" leyendo por internet así que imagínate!!

Un petó

Educando en Familia ha dit...

Fabulosa idea!

Voy a intentar aplicarla :)

Saluditos.
Yenia