dimarts, 28 d’octubre del 2008

El nostre dia a dia


Nosaltres quan ens llevem, després de vestir-nos (el Jan ja es vesteix tot sol!!) i esmorzar, ens disposem a donar de menjar als animals (les tortugues, el gat i els peixos).
I ja ens endinsem al que anomenem "fer escola". Amb l'ajut d'un rellotge marquem el dia del mes, el dia de la setmana, el temps (és la feina de la Lila) i l'hora en que comencem a fer escola.
I ara si que arriba l'hora de triar la feina que volen fer. Això ho fem a partir d'unes tarjes que cadascú te les seves. Les tarjes, són sencillament fotos de tot el material que tenim. Trien a mida que acaven les feines, i quan ja n'han fet 3 ó 4, els hi oferim de fer fitxes (que últimament tenen molt d'èxit). I així acabem la nostra feina, que és sobre les 12 del migdia, i aleshores aprofitem per anar a jugar al parc.
A la tarda, dediquem més temps a la lectura, a treballar amb l'ordinador o a veure alguna pel·lícula o documental que agafem de la biblioteca. I molt sovint, simplement juguem!!!

4 comentaris:

♥ meninheira ♥ ha dit...

Podiais participat con este post en el carnaval: http://educandoenfamilia.com/carnaval.html

http://decangrejosyermitanos.blogspot.com/2008/10/vi-edicin-carnaval-educando-en-familia.html

moni ha dit...

Hola!! Jo tinc un blog també dedicat als meus petits i tot i que van a l'escola ordinària, m'encanta passar molt de temps fent manualitats, llegint o com tu dius simplement jugant. M'agradaria seguir-te en la teva aventura a la blogosfera i és per això que t'afegeixo al meu blog (si no t'importa) per no perdre't de vista. Una abraçada!
http://moniments.canalblog.com

paumon ha dit...

Gràcies a tots els que heu contestat i interessat pel nostre blog.
Hola meninheira, nos encantaria participar en el carnaval, pero por mas vueltas que doi por los blogs, no consigo averiguar que es lo que tengo que hacer para participar. Ya me diras...
Por cierto, no me importa si lincais nuestro blog, por nosotros, encantados.
Otra vez mas, gracias por la acogida!!!

♥ meninheira ♥ ha dit...

Paumon, para participar sólo tienes que poner un post en tu blog y luego pasarle el link de ese post al blog que organiza ese mes el carnaval (que ahora es De cangrejos y ermitaños). Mírate los dos enlaces que te puse.

Un beso