dimecres, 22 de febrer de 2012

Canvis i més canvis

Amb tota aquesta nova filosofia i planificació, crèiem important modificar l'estructura del material i l'espai de l'aula de fer escola, i després de la moguda, l'ambient ha quedat de la següent manera:
Com gairebé treballen a la taula, hem decidit fer-la petita i arraconada en una cantonada de l'habitació. I el material ha quedat distribuit així: d'esquerra a dreta: Matemàtiques, ciències, llengua, sensorial- vida pràctica. A sota dels prestatges a mà esquerra, hi han coixins perquè els facin servir si volen així com mocadors grans per marcar marcar la seva àrea de treball i que ningú no hi entri ni trepitgi.

6 comentaris:

Mami. ha dit...

Me encanta, ojalá pronto consiga un espacio similar.

Àfrica ha dit...

Quina passada, us ha quedat molt bé!! Felicitats!

welivelearning ha dit...

Molt acollidor i amb molt d'espai. Felicitats per tots el canvis. Ara prepareu-vos... je je je

Yvonne.

Gemma (Belllver) ha dit...

Que organitzats que sou Montse! Jo al·lucino amb vosaltres!!! Petons!

Taller Pisimun ha dit...

sense paraules! us ha quedat fantàstic, un espai d'inspiració, de calma, de motivació, tot el que cal per preparar-se per investigar i aprendre

Anònim ha dit...

M'agrada molt com ha quedat, i el color de la paret també!!! He estat a punt de pintar amb aquest verd l'habitació dels nens.

Quants materials!!!

Nensdecolors