dissabte, 25 de setembre del 2010

Canvi de rumb

Aquest inici de curs, ha estat força estressant. M’ho he planificat massa i cada dia són bronques amb els nens, suposo que tenim massa interioritzat el treballar amb llibres de text, per tenir alguna cosa tangible al final del dia que ens digui que hem fet alguna cosa de profit. Penso que potser poso masses expectatives a tot arreu i això no és bo ni saludable per ningú. Haig de canviar d’hàbits.

Tinc la costum d’extrapolar a la fantasia el meu estat d’ànim per entendre com em trobo. Així que ara us explicaré, la fantasia del meu estat d’ànim:

Em trobo en un vaixell ple de gent que m’acompanya en la meva travessia (família, amics, ...), pel mar, també hi ha més vaixells, tots anem cap al mateix sentit. Tothom pensa, que allà on anem hi ha una illa, que és on generació rere generació hi hem viatjat i en la que es diu, hem d’arribar tots, per que sempre s’ha fet així i és lo NORMAL. Però en un raconet del meu cor, hi ha alguna cosa que hem diu que potser hi ha altres illes en les que potser també es viu bé i pots fer i sentir-te millor. Ho poso en comú amb la resta de la tripulació, i hi ha opinions per a tots els gustos. A la fi em decideixo, i comencem a canviar de rumb, però el vaixell és tan gran, i hi ha tan trànsit de vaixells, que costa molt virar per que la corrent se’ns endú, però jo ho vull fer...

Bé, així és com em trobo en aquest moment, intentant virar el meu super vaixell. Potser seria més fàcil agafar un bot salvavides, amb els meus fills i el meu company i anar sols, però no em veig en cor ni ho vull. Així que trigaré una mica més, però penso que ho aconseguiré!!!! Com diu la meva germana, tot és qüestió de visualitzar-ho i ho aconseguiràs!

10 comentaris:

Marvan ha dit...

Home, i tant que ho aconseguiràs.
Fins i tot és possible que ens trobem pel camí, però segur que nosaltres tampoc anirem a la vostre illa, segur que hi ha moltes illes i que moltes families trobaràn la seva. Estarem una mica més sols, amb menys comoditats segurament en aquelles illes, però las palmeras, no te digo como estàn!!!! I al menys no estarem tan apretats com a la illa on hi va tothom!!!
Per cert, nosaltres tampoc l'hem trobat encara i crec que també encara estem truban el gir correcte jejeje.
M'ha encantat aquesta reflexió!

Àfrica ha dit...

Molts ànims! Veig que aquest mes de setembre ha sigut dur, potser ens hauríem de plantejar deixar-ho tot per l'octubre!! Esperem poder trobar com fer-ho, molta paciència! Una abraçada!

paumon ha dit...

Merci noies pel ànims!!! Sempre reconforta tenir gent amb la qui poder comunicar les inquietuds i dubtes.
Fins aviat!

Leptir (Nataša) ha dit...

Hi!
You have little award on my blog! You can check it out here:
http://leptir-mojpribor.blogspot.com/2010/09/nova-nagrada.html

Arrels de Llum ha dit...

guapa, nosaltres estem igual... si veus un vaixell intentant anar contra corrent som nosaltres!!! jeje bromes a part... he estat molts dies planificant un horari i unes activitats i amb què m'he trobat? doncs amb poques ganes de seguir el joc quan es tracta de dividir el dia en "assignatures". Al final hem optat per preguntar-nos: què tenim ganes de fer avui? Anar en bici!!! (la resposta més repetida) doncs ala, a fer bici, jugar al sorral i escoltar música clàssica!
Al final l'horari ha passat d'estar penjat a l'estudi a ser un paper més a la pila dels paperots de la mama (només ens el mirem per si algun dia no tenim gaires ganes de fer res... sempre surt alguna idea interessant mirant el dia que toca o a qualsevol altre dia de la setmana!
Costa molt desfer les nostres antigues estructures (parlo per mi) i començar a navegar amb altres mitjans, però i tan que ho aconseguiràs i ho aconseguirem!! (molt sàvia la teva germana, la visualització és MOLT important per crear el que volem a la vida!)

Perquè no ens veiem un dia? Una excursió? Si teniu ganes de camp aquí en tenim molt!! jeje

una abraçada carregada d'ànims!!:)

paumon ha dit...

Hi Leptir thank for give me the award!! When I can. I make the post. Thanks. See you soon!!
Hola Alana. Ja tinc ganes de coneixe-us! Vindreu dissabte? Si és així, allà ens veurem i ja quedarem! Per cert, no voldras un conillet d'índies pel galliner hoy? es que em queda un per donar i segur que amb vosaltes s'hi estaria molt bé!! Fins aviat!!!

Sylvia ha dit...

Hola hola!!

De ben segur que el teu vaixell aconsseguirá girar cap allà ón vols anar, si ets la millor capitana de vaixell que conec!! jejeje

Buf i segur que tots trobarem la nostra illa, tot és questió de mirar bé que l'oceà és moooooolt gran.

Molts petons!!

paumon ha dit...

Merci Sylvia per tot i per estar quan més ho necessito per donar-me l'empenteta!!
Fins aviat!!!

Arrels de Llum ha dit...

ui, se m'ha borrat el comentari...
et deia que ens veiem dissabte!!

i del conillet te'n dic alguna cosa quan ens veiem... ;)

una abraçada!

paumon ha dit...

oK! fins dissabte!