dimarts, 27 de novembre del 2012

Sortides

Aquest curs ens estem proposant fer, al menys, una sortida cultural al mes (si poden ser dos millor jejeje) però ens conformem amb una. Aquí deixo unes imatges dels llocs que hem visitat fins ara:
 Al setembre vàrem anar al museu Limit-K de Coll de Nargó, als Pirineus, és la segona vegada que el visitem, i ens va agradar molt, han remodelat les seves instal·lacions, i a més et donen un mapa amb una ruta que et porta a un jaciment de veritat al mig de la muntanya, on es poden veure restes d'una posta d'ous, de vegetació prehistòrica i petjades de dinosaures!!! Els nens varen gaudir moltíssim!!
 La sortida d'octubre va ser al Cim de les àligues On vem poder escoltar una classe magistral d'una noia que ho va fer molt bé, sobre els diferents tipus de mussols, en vàrem aprendre molt!! i després vàrem contemplar una exhibició de vol de rapinyaires, tota una experiència!!! La Lila i la Berta, van aprofitar la quietud d'aquestes bèsties per dibuixar-ne algunes en el seu quadern de la natura.
Aprofitant el primer diumenge de mes, que aquí els museus són gratuïts, vam anar al visitar el Museu blau, al fòrum de Barcelona, és un museu de zoologia impressionant, tenen molts animals dissecats, i un a habitació d'experimentació per als més petits. S'ho van passar genial!!

Al nostre poble, al novembre és el mes de l'oli, i s'hi fan tot d'activitats, amb uns amics, vàrem anar a la jornada de portes obertes d'uns dels Trulls d'aquí (molí d'oli), i ens van ensenyar tot el procés, des que entra la oliva al trull, fins a que surt l'oli per menjar, va ser una experiència molt enriquidora, i per acabar la jornada, vem anar a fer una volta pel camp. 



2 comentaris:

Caminem plegats ha dit...

Ah, doncs mira, de totes le spropostes només ens falta de la Coll de Nargó, així que ens l'apuntem !!

Merci!

Nuestranube ha dit...

Em de planejar la próxima!!

Petons