dissabte, 19 de gener del 2013

Orca

Bé, prova superada!!. Com sempre els fills et van posant reptes a superar. Aquest cop, el Jan em va demanar que li fes una fofucha, i quan li vaig preguntar que com volia que fos, em va dir: vull que sigui una ORCA.  Uffff i ara com faig jo una orca de fofucha? i per molt que vaig insistir de si li venia de gust que li fes un fofucho de basquet, o follet,... no va haver-hi manera, ell volia una orca. I després de trenca-m'hi molt les banyes, aquí està el resultat, però per a mi, la millor recompensa va ser la cara d'alegria i les seves paraules: gràcies mama, t'ha quedat com jo volia!!!! uufffff

8 comentaris:

Marvan ha dit...

Waauw un orca!!! Ha quedat xulisim, no m'extranya que li agrada.
Tens informació de com ho has fet o d'on has agafat el model? M'agradaria posar-ho al blog si no et fa res?

paumon ha dit...

No he trobat cap model, he fet servir una foto que he trobat en un llibre que sortia una orca de veritat. Si vols pots posar-la al bloc, no em fa res. Està feta amb la mateixa tècnica que es fan les fofuches, goma eva, boles de porexpan i relleno de coixins, per a que quedi el cos tovet. I moolta imaginació! jejeje, una abraçada!! espero que hagin anat bé els exàmens!

Sílvia ha dit...

Uau! Montse!!! Cada dia et superes més!!! T'ha quedat fantàstic!!! Doncs encara no entenc com ho has fet ben bé, jo ho trobo dificilíssim!!!
La meva enhorabona!!!
I una abraçada!

Nuestranube ha dit...

Waaaaw això ja és última tecnología en fofuchas!! Ha quedat genial!! Petons!!

Esther ha dit...

woooooouuuuuu Fantástica!! eres una artista!! Me encanta, me encanta, me encanta!!
Donde consigues las bolas de porexpan???....
Yo me he animado a hacer una fofucha...a ver que tal!!
Saludos!!

paumon ha dit...

Gracias! Las bolas las compro en cualquier tienda de manualidades, o en el Abacus. Ánimos! cuando la tengas hecha, enseñala!
Un abrazo!
Montse

Gemma ha dit...

Ostres, no m'estranya que al jan li hagi agradat! Ets una dissenyadora increible! ;)
Petons

paumon ha dit...

Merci!!!