dimecres, 8 de juliol del 2009

Prehistòria 2

També he trobat aquest llibre en els que hi ha un quadre amb els llocs de Catalunya on trobar restes prehistòriques:



Per acabar, vem folrar una paret del menjador i ens vem inventar unes pintures rupestres, com si estessim a dins d'una cova del neandertal:

Amb un pulveritzador amb aigua i temprea grana vàrem ruixar-nos les mans i els peus contra el paper perque quedessin les marques.

Com és normal, va regalimar pintura pel terra, aleshores vem sucar mans i peus i els vàreme estampar

I aquest ha estat el resultat.
Aquí deixo els links del Parc de Gavà i el de l'Institut Paleontològic Dr. M. Crusafont.


8 comentaris:

paumon ha dit...

No se si us passa però quan faig el missatge queda molt mono però a la que el publico s'em velluga tot i no hi ha manera de rectificar-ho. Porto ja mitja hora intentant donant-hi un format més agradable però no hi ha manera. Si algú sap com fer-ho, siusplau que m'ho expliqui li estaré molt agraida!!

Sandra ha dit...

Eso del formato me suena!!! me ha encantado esta actividad, que chula. Ha quedado genial a 6 manos y pies, jeje.

Àfrica ha dit...

Hola Montse,
amb el tema del format no et puc ajudar, a mi em passa el mateix. Normalment per la mida de les fotos...
Pel que fa a la Prehistòria, nosaltres també vam passar per aquesta etapa. Per aquí a prop teniu el jaciment de l'Abric Romaní (http://www.anoiaenviu.cat/interes.php?id_lloc=191, hi ha diversos enllaços més especialitzats)
i la Cova de la Font Major (Esplugues de Francolí, a la Conca de Barberà, http://www.covesdelespluga.info/htm/cat/home.htm) que és una passada, jo hi vaig anar fa anys per feina i va estar molt bé. Per cert, hi ha una obra d'ed. 62, Història il·lustrada de Catalunya, per a infants i joves. Són d'una col·lecció de les tres bessones i al final hi van aquests quatre volums (que no tenen res a veure amb les bessones) i que està molt bé, pel nivell d'informació i per les il·lustracions. També hi ha els volums d'història de la Superenciclopèdia que estan molt bé i són molt clars. Les dues obres acostumen a estar a la biblioteca.
Una abraçada!

♥ meninheira ♥ ha dit...

Qué chulada las pinturas rupestres :)

Gemma-Estrella ha dit...

Hola Guapos !
sempre us vaig llegint i seguint el vostre blog, m'encanta anar sabent que feu i que van aprenent els nens ...fa molts dies que volia posar algun missatge pero quan l'enviava sortia que no s'havia enviat, no se perque ...avui ja em va be ja puc enviar missatges a blogs ! aixi que Montse, us vull dir que fa temps que vaig llegint sempre totes les entrades del blog i que m'encamta el teu blog sempre ! i que m'agrada molt anar sabent de vosaltres !!!! i que un petó i una forta abraçada i aveure si ens veiem ben ben ben aviat , que tenim ganes de veure-us, que ara fa temps que no ens veiem ! una abraçada molt forta i a seguir amb aquest blog tant xulo !!!! petonets !

Carmen Ibarlucea ha dit...

Muy chula vuestra decoración... nosotros también hacíamos esas cosas... y pintábamos en papel de corcho arrugado... así aprovechábamos las formas... como cuando miras las nubes y juegas a ver figuras.

La prehistoria es apasionante para mi y debía hablar con tanto entusiasmo que una vez, Pedro, cuando tenia tres años, me pidió que lo llevara conmigo a cazar... aún me acuerdo porque me dejo sin palabras, y eso es muy raro.

Besos para tod@s

Elvira ha dit...

Ei! que chulo aixo que heu fet! quina llastima que els meus ja son grans...
que entusiasmats se'ls veu.. felicitats familia...
Elvira.

paumon ha dit...

Hola!
Aquests dies estem de vacances i estem aprofitant per a fer reformes a casa i amb el poc temps que em queda casi que no puc ni conectar-me. Merci a tothom pels consells!
Gràcies Gemmea per seguir-nos.
Ipe me ha hecho mucha ilusion saber de vosotros, soys una compañia muy agradable, recuerdos a J.C.!
Elvira, ja he llegit el teu blog, no sabia que en tinguessis, el que no se com fer, és per seguir-lo!
Fins aviat!