dilluns, 15 de juny del 2009

Workboxes

Doncs si! nosaltres també ens hem apuntat a la febre dels worboxes, avui ha estat el primer dia, jo m'esperava una resposta més eufòrica de part dels nens, però suposo que aquestes alçades de curs, i amb la calor d'aquests dies, el que volen és agafar vacances i pasar-se tot el dia al carrer i remullar-se i jo també (perque nosaltres encara que siguem homeschoolers, si que fem vacances, és com dic jo, un reset per començar al setembre amb aquell cuquet a l'estómac per coneixer els nous llibres i amb la ment despejada per voler apendre moltíssimes coses).
Abans d'acabar el curs, he volgut probar això dels workboxes. La meva idea, és que ho facin pel matí,és per això que sols els hi he posat 5 capses al Jan i 4 a la Lila, i aprofitant la inspiració d'una bona amiga a la duxa;)) he fet servir l'horari que ja tenia per fer una carta de colors segons la materia que toquem aquell dia. La cosa ha quedat així:
Per demà, tenen:
Entorn: un full en blanc per dibuixar les modificacions que han patit els capgrossos, anteriorment ja en va fer un.










Dibuix: Una làmina de dibuix que hi diu: fes un dibuix de la teva família
Anglès: Un DVD amb capítols d'uns dibuixos que es diuen Postman Pat, que estan en anglàs, clar.
El Jan en Lectura, te un llibre dels cuadrens de text Xerramec, i en aquest es tracten les lletres m, p, n, l, i les vocals.
I per acabar en la capsa de sorpresa, uns llibres joc que els hi van regalar.
I el lloc de treball, ha quedat amb aquest aspecte:









He aprofitat per posar aquests posters que vaig comprar a l'Abacus i que ens permeten parlar de diferents temes. De posters hi ha: El del oficis, el de la pltja, el de la cuina i el del carrer.

3 comentaris:

Sandra ha dit...

Bienvenida a la pandemia workboxes,jeje. Os a quedado genial la zona de trabajo. Ánimo que lo de respondan con menos entusiasmo del que te esperaba entra dentro del verano, solo quieren agua, agua y agua. Muchas besos.

Marvan ha dit...

Benviguda a la workboxmania jajaja!
Han fet uns dibuixos molt macos dels capgrossos!

Sylvia ha dit...

jajajajaja sin explicar intimidades de mis duchas inspiradoras eh!!

Ha quedat molt xulo i segur que passat l'estiu ho agafen amb més ganes!

Petons