Pàgines

dissabte, 13 de juny del 2015

El nostre pitroig

Epp! encara hi som! Fa molt que no escric al blog, però és que hi han èpoques en que no tens temps. A veure si ara que acabem el curs tinc més temps i publico tots els post que tinc pendents, perquè les fotos ja no m'hi caben al pendrive! jajajaja.
Doncs aquest hivern hem tingut la visita diària d'un pit-roig al pati, ens venia a donar els bons dies, i no ha faltat ni un de sol. Així que els nens van decidir que li faríem una menjadora, perquè els pit-roigs, com molts d'altres ocells que no migren, els hi és molt difícil obtenir menjar durant l'hivern, i així ho vàrem fer.
Una tarda, els nens van fer la menjadora amb el pare, i després van investigar que era el que menjava. La nostra sorpresa va ser quan vàrem veure que era INSECTÍVOR! Ufff, això de buscar insectes a l'hivern és una mica difícil, així que al Jan se li va acudir anar a la botiga d'animals a veure si tenien alguna cosa. I així va ser, hi ha un pinso per ocells insectívors, i a part, també ens van vendre unes larves (que als nens els va encantar, però als pares no gaire) i així l'hem ofert menjar tot l'hivern, i encara avui, cada matí ens ve a veure aprofitant que la Tupí (la nostra gata) a aquella hora, dorm plàcidament a la cuina!
 Fent la menjadora

 Les larves...
 Llesta!
La pengem! 
 Si us hi fixeu, a sobre del tronc, tocant al tobogant, podreu veure'l!
 Aquí està a sobre de la barana, entre mig de les dues jardineres.
Bon profit!!